Info & Verzenden

 

Direct na uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met de bestel- en de betalingsgegevens.

 

Verzenden 

Voor de levertijd van de HR-folie pakketten geldt: op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, dezelfde dag verzonden. In veruit de meeste gevallen wordt het pakket de volgende dag geleverd. Echter kan de levertijd soms iets langer zijn, afhankelijk van de postbezorger.

Bestellingen worden verzonden met PostNL. Na verzending ontvangt u per e-mail een Track & Tracenummer, zodat u uw pakket kunt volgen. HRfolie.nl behandelt uw bestelling met de grootste zorg; mocht er tijdens de verzending iets mis zijn gegaan, dan kunt u uw bestelling retourneren.

 

Retourneren

Indien de verzegeling van de verzenddoos is verbroken, kan het pakket niet meer geretourneerd worden. Dit komt doordat wij niet kunnen nagaan of er materialen zijn verbruikt. Ongeopende pakketten kunnen in ongeschonden staat worden teruggezonden naar het volgende adres:

HR-folie.nl
Laagveen 16
2544 RZ Den Haag

Bij een retourzending dient u te allen tijden eerst contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij behouden het recht voor de creditering voor producten en het aanpassen van verzendkosten als er niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan.