Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Pieter de Roover
2 jaar geleden

Fantastische manier om je woning te isoleren. Dat zo'n dun product zoveel effect heeft. Dat had ik nooit verwacht. Dag na bestelling werd de folie al geleverd dus konden lekker snel aan de slag. Bedankt!

Lieve
2 jaar geleden

Heel fijn product in deze tijd! Afgelopen dagen de verwarming niet aan hoeven zetten bij het koude regen weer, super!!

L.M. de Groot
2 jaar geleden

Afgelopen jaar is onze energierekening flink opgelopen dus toen gaan googlen naar goede energie besparende alternatieven. Op de site gekomen en na het lezen van de goede recensies en rendementen ook besteld. Huis is voelbaar beter geisoleerd nu door de hr-folie. Mijn vriend en ik zijn tevreden :)

Marieke
2 jaar geleden

Pakket bestelt en dag later meteen geleverd. Folie voelt stevig aan en ik en mijn man konden het makkelijk plaatsen. Zal het product zeker aanraden

Hendrik P.
2 jaar geleden

Snel en makkelijk aan kunnen brengen door het filmpje en de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Eerste raam meteen binnen 30min klaar!!

Peter Vroozen
2 jaar geleden

Folie voelt goed en stevig aan. Gisternacht voor het eerst met folie in mijn slaapkamer geslapen en ik merk dat het een stuk minder warm is door de isolatie, erg blij mee.

Fien vd Meer
2 jaar geleden

Het plakken van de folie ging verrassend makkelijk en snel. Ik woon naast een drukke weg en heb een slecht geisoleerde woning. Geluid is meer gedempt en merk nu ook al dat ik verwarming minder hard hoef te zetten.

Richard
2 jaar geleden

Top product!!

Gertjan
2 jaar geleden

Half dagje knippen en plakken het voelt wel gelijk behagelijker aan in huis. Ik heb er een goed gevoel over, zeker het proberen waard.

Jolijn
2 jaar geleden

Aanbrengen is heel makkelijk, past overal op. Heb het gebruikt in een niet verwarmde kamer met twee ramen met enkel glas. Beide ruiten eerst goed schoon- en droog gemaakt en daarna de dubbelzijdige tape rondom op het kozijn geplakt, de folie redelijk strak erop aangebracht en daarna met de föhn gelijkmatig verwarmd. De folie krimpt snel en trekt goed strak. Heel blij mee!